2015. június 4., csütörtök

Homeopátia az életünkben


 Gyermekem már a szülészeten antibiotikumot kapott egy helyettesítő orvostól, aki néhány órásan a "biztonság kedvéért" döntött így.
    Az anyatej elég jó védelmet biztosított a számára 1 éves koráig, amikor újabb antibiotikum kúrát kapott. Az antibiotikumnak, mit tudjuk az a lényege, hogy a kúrát ki kell szedni a meghatározott mértékben, de az egyévest nem lehetett kicselezni, bármilyen szép rózsaszín és édesített volt a szer, menthetetlenül kiköpte.
   Közben egyik barátunk 7 éves fia kruppos köhögését csak gégemetszéssel tudták megszüntetni, ami életmentő műtét volt.Édesanyja alternatív gyógyítási módokat keresett és kipróbálta a homeopátiát.
  Férjem döbbenten mesélte, hogy "megbetegítik" a gyereket, és így gyógyítják.. Hozzá így jutott el a homeopátiás módszer magyarázata.
  Amikor a fiamat 1,5 évesen bölcsődébe kellett vinne, döbbenten láttam, hogy több gyermeknek is zöld takony lógott majdnem a szájáig:
- Betegesek a gyerekek,-kérdeztem
- Egyáltalán nem ,- így a gondozónő
  Gyermekemnél azt tapasztaltam, hogy napról napra egyre betegebb lett, bár kedvenc doktornőnk  mindent megtett, hetente új és új szirupokkal tömtük  a kicsit, a helyzet egyre súlyosbodott. Ekkor döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk a homeopátiát. A homeopátiás doktornő elmondta, hogy ha kitartóak vagyunk és a bizalmunk töretlen a gyerek szervezetének védekező képességét munkára fogjuk, és le fogja küzdeni a betegségeket. Adott is neki egy olyan szert, amelytől már  délben lázas lett, prizniceztük és közben görcsbe rándult a gyomrom, hogy ha már most ilyen magas a láza, mi lesz este? A jól eltalált homeopátiás szernél - az immunrendszer aktiválása folytán kezdeti rosszabbodás szokott fellépni... És hogy mi történt este? A láz elmúlt,, és a gyerek jól lett!
  A doktornő nagyon népszerű volt és ezért nehezen lehetett hozzá időpontot kapni. Amikor ezt szóvá tettük a következőt tanácsolta:
- Az én célom, hogy a betegek meggyógyuljanak és rám már ne legyen szükségük!Vegyenek egy homeopátiás szakkönyvet, és a tünetek megjelenésekor keressék ki és adják be  szükséges szert. A rettegett krupp esetén pl. azonnal Aconit D6-ból 5 golyócskát.
Így történt, meghatározott időpontban telefonon is lehetett tőle tanácsot kérni és ez elegendőnek bizonyult. A fiam 17 éves, és csak homeopátiás készítmények segítségével meg tudtunk birkózni minden betegséggel, az iskolából csak alig hiányzott sportol, zenél és jók a tanulmányi eredményei. 
  A homeopátia mindenben segített, de az allergiája leküzdésében a kineziológia oldotta meg a problémát. Immár 8 éve tünetmentes.
BG (További gondolatokat találsz itt!) 

Kapcsolódó cikkek:
Gyógyulás Schüssler-sókkal
Boldog sejtek = boldog emberek (12 Schüssler só)
ZEEL=A szervezet természetes porcépítője
Arcdiagnosztika
Szépség természetesen (A Schüssler-féle krémzselék használata)
Pigmentfoltok (Dr. Rüdiger Dahlke)
Májfoltokról
Bőr (Dr. Rüdiger Dahlke)
Homeopata állatorvosok
Videóajánló: Mi szól a homeopátia mellett?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése