StresszoldásA stresszoldás célja
A stresszoldás menete
Miben segít a stresszoldás?
Mi a teendő a stresszoldást követően?
Hogyan működik az izomteszt?
Változni, változni...mindig csak változni?
Miért jó ha mindenki saját maga jelentkezik stresszoldásra?
Gyermekek és a stresszoldás
A jó célmeghatározás a siker záloga
Boldogabb életet ... de hogyan?

Stresszoldást követő házi feladatokról
Stressz és elvárásaink
Visszajelzések
Írások


Milyen hosszú egy oldás?

A stresszoldás időtartama 60 -90 perc, attól függően, hogy mire van szükség az adott napon.

 
Hogy fogom érezni magam a stresszoldás után?

Az ügyfelek érzéseiket általában a következők szerit írják le: nyugodtnak, kipihentnek és a könnyednek érzik magukat az oldást követően. Gyakran egy pozitív elmozdulás tapasztalnak az életükben. Lehet, hogy némi utómunkának érzik szükségét: növelik a vízfogyasztást vagy egy kicsit többet pihennek, alszanak a közös munkát követően.

Időnként az oldásnak olyan hatásai vannak, mint egy érzelmi vagy fizikai méregtelenítésnek. Kezdetben bekövetkezhet egy rövid ideig tartó átmeneti rosszabbodás, melyet megkönnyebbülés követ. Az áthangolódás szakasz annak a következménye, hogy az agy megváltoztatja a sokáig érvényben lévő neurológiai mintákat. A test eltávolítja a sejtmemóriához kapcsolódó méreganyagokat. A  konzultációt követően a test és lélek továbbra is végzi a  munkáját ,ám  immár felkészülve és arra ösztönözve, hogy a valóságot egy magasabb tudatossági szinten érzékelje.


Milyen gyakran érdemes oldásra jönni?
 A legtöbb ügyfél képes megoldani a problémáit akár egy alkalom alatt. Ők felvállalják a kérdéssel kapcsolatos felelősségüket, és meghatározott ideig végzik  a szükséges megerősítő gyakorlatokat. Amennyiben új kérdések merülnek fel, ahol további segítségnek érzik szükségét, akkor új időpontot kérnek.
 Egyes ügyfelek havonta, néhányan - kéthavonta, mások pedig akkor kérnek időpontot, amikor úgy érzik, hogy egy adott kérdés esetén szükséges a közös munka. Néhányan jönnek és mennek, attól függően, hogy minek érzik szükségét. Kezdetben lehet, hogy szükség van néhány (1 maximum 3) oldásra mielőtt úgy döntenek, hogy teljesen el tudják engedni a problémát. Az oldást követően izomteszt segítségével ellenőrizni  tudjuk, hogy egy újabb találkozó hasznos lenne-e.
 Úgy is tekinthetnek erre a munkára, mint egy olyan módszerre, melynek segítségével a stresszhelyzetekre egyre megfelelőbb válaszokat tudnak adni (reagálás helyett), lehetségessé válik a problémák mélyebb megértése, kreatív megoldási lehetőségek megtalálása az életvezetésre vonatkozóan. Hosszú távon: a test és a lélek számára biztosítja  a rendszeres "felhangolást", hogy egy magasabb tudatossági szinten élvezetes, teljes életet élhessünk.

További információkért kattintson ide!

Témához kapcsolódó cikkek:
Stresszoldás One Brain módszerrel
Miben segít a One Brain módszer?
One Brain(Egy Agy) módszer a kineziológia alapja)
Gyengédség
Diszlexia és figyelemzavar
Megvan a lehetőségünk .... ( Daniel Whiteside )
Három az Egyben módszer
Változni, változni...mindig csak változni?
One Brain (Egy Agy) módszer TARTALOMjegyzék
"Mérgező érzelmek" kísérlet
A zavarodottság ellenszere
Milyen célból születtünk a Földre?
Mit tehetünk egy (erősen) zavaros helyzetben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése