2023. május 5., péntek

ÉLET ÖRÖM Kincstár kártya és tanfolyam

Grafika: Andor András



Mi okoz számodra örömöt?

Megenged(het)ed magadnak az örömteli tevékenységeket?

Szíved vágyát követed? Van ennek valamilyen akadálya?  

Ez az egynapos tanfolyam a családállítás, numerológia és rügyeszenciák erejét hívja segítségül ahhoz, hogy könnyebben eligazodjunk életünk útvesztőiben és megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb megoldásokat.

Amikor úgy érezzük, hogy az élet örömteli a számunkra, nincs szükség a betegségek figyelemfelkeltő erejére. Ilyenkor a Föld jó hely, és jó a közelünkben lenni, messzire elkerül minket a magány és a szomorúság.

Hogyha ettől eltérő tapasztalatokat élünk meg, nem veszünk figyelembe valamit, ami az adott helyzetben fontos segítőnk lehet.

Az emberek évezredek óta keresik és adnak  válaszokat a rossz érzések, félelem, fájdalom  enyhítésére. Ez a kártya ebből a kincsestárból merítve figyelmedbe ajánlja a  Családállítás, Numerológia, Rügyeszenciák válaszait, melyeket hatékonyan alkalmazhatsz a probléma-kezeléseid során.  

Használata: Koncentrálj a problémára, majd húzz egy kártyát, és gondod végig, hogy mit tehetnél másként az adott helyzetben a kártya üzenetét hasznosítva.

A kártyáról, további felhasználási lehetőségekről, hozzá kapcsolódó ismeretanyagról  bővebb információt kaphatsz ezen a tanfolyamon, mely
előképzettséget nem igényel.
A tanfolyam időpontja: minimum 5 fő esetén  előre egyeztetett időpontban szombaton 9.00-17.00 között
Helyszíne:1036 Lajos  utca 40. 
A változtatás jogát fenntartjuk! 
Tanfolyam díja 25000 Ft + 
kártyacsomag 5000 Ft  és
jegyzet 5000 Ft.
Bejelentkezés:greta@mosoly100.hu

Szeretettel várom jelentkezéseteket:Balajthy Gréta
                                                          www.mosoly100.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése