2013. szeptember 5., csütörtök

Rezgés-vonzás


Az Univerzumot nem érdekli, hogy az adott rezgés (érzés) azért árad belőled mert épp megélsz valamit, vagy visszaemlékszel valamire, esetleg elképzelsz valamit. Az Univerzum mindig az általad kibocsátott rezgésre (érzésre) válaszol ... 

Szerencsére azonban ebben a fizikai téridő valóságban a dolgok nem öltenek azonnal testet a tapasztalatotokban. Van egy csodálatos közbenső idő a között, amikor elkezdtek gondolni valamire, és amikor az megjelenik. Ez a közbenső idő nyújt lehetőséget arra, hogy egyre inkább olyan dolgok irányába tereljétek gondolataitokat, melyeket valójában szeretnétek, hogy megjelenjenek életetekben. 

És jóval azelőtt, hogy testet öltene (valójában akkor, amikor gondolatot kezdtek szentelni neki), meg tudjátok mondani abból, ahogyan éreztek, hogy ez olyasmi, amit szeretnétek, hogy megjelenjen vagy sem. Ha továbbra is figyelmet szenteltek neki -akár olyasmiről van szó, amit akartok, akár olyasmiről, amit nem akartok- meg fog érkezni az életetekbe. Mindent a figyelmetekkel hívtok be az életetekbe. Semmi más nem érkezhet meg hozzátok, mint aminek figyelmet szenteltek.

( Abraham-Hicks )

Kapcsolódó cikkek:

Rezgés Vonzásról
A tiszta tudat
Megéri ?
A megerősítések hatékonysága az érzéseiden múlik! (Michael J. Losier)
A körülményekről (George Bernard Shaw)
Megvalósítás
Bőség
Megerősítések
Elfogadni a szeretet
A kollektív teremtés
Személyes energiánk irányítása a mindennapi életben
Azt teremted amit szeretnél?

 

 


 További kulcsfogalmakat találhatsz itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése