2014. augusztus 12., kedd

A stresszoldás menete



Az első stresszoldást megelőzően, átnézzük azokat a viselkedéseket, érzéseket, melyeket a közelmúltban tapasztalt és megvitatjuk azokat  a kérdéseket, amelyeken dolgozni szeretne.

Az első stresszoldás alkalmával  megkezdjük a párbeszédet az elsődleges témájáról, és annak megközelítéséről. Megbeszéljük, milyen lenne az élete e nélkül a probléma nélkül.

Bemutatjuk az izomtesztelést, és hogyan működik. Minden információt, amit összegyűjtünk az oldás során az izmok tesztelése által kapunk, a test és a tudattalan  stresszre adott válasza alapján.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk a kérdéssel kapcsolatos  legfőbb tekintéllyel, valamint lehetővé teszi, hogy a szervezet döntse el, mi az ami támogatja őt minden lépésnél. Az oldás során lehetőség nyílik rá, hogy még jobban megismerje és megtapasztalja  ezt a folyamatot.

Miután Ön már megismerte az  izomtesztelést, szükség esetén elvégzünk néhány  korrekciót  (pl: a légzés, a megfelelő folyadékpótlás, helyes energia áramlását), hogy mind a testet és a tudatot felkészítse új tudatosságra.

A Viselkedési Barométer ™ segítségével  beazonosítjuk azokat a stresszorokat, viselkedéseket, melyek a múltbeli tanulási és tapasztalati folyamatok hatására korlátozzák önt abban, hogy megtegye azokat a fontos választásokat, melyek segítenék önt a jelenben.

Tudatosítjuk, hogy melyek azok a  hiedelmek, melyek megakadályozzák hogy megvalósítsa a vágyott célt, megteremtse azt az életet, amelyet szeretne, hogy az a személy legyen, aki lenni szeretne és a lehető legjobb általános egészségi állapotnak örvendjen minden (mentális, érzelmi, fizikai és lelki) szinten.

A konzultáció alatt szükség szerint meghatározzuk a leginkább támogató belső párbeszédet valamint az elvégzendő fizikai és energetikai korrekciókat.

Miután a korrekciók elvégzésre  és az új választások megállapításra kerültek, akkor már egy másik szempontból lát rá a  problémára. Szükség szerint meghatározzuk  azokat az eszközöket / korrekciókat, melyek végrehajtása és gyakorlása biztosítja a változások elmélyítését az oldás befejezését követően is. Ezáltal kerül integrálásra az elvégzett munka.

A stresszoldás nyugodt és kényelmes környezetben történik. Többnyire állva, néha egy széken ülve vagy gyakorlatokat végezve attól függően, hogy mire van szükség az adott pillanatban.

További információkért kattintson ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése