2019. szeptember 10., kedd

A béke unalmas?


A béke az izgalom egy sajátos formája.

Ha drámák hullámvasútján utazol, jól tudod, milyen romboló hatással vannak ezek a tapasztalatok a napi teendőidre.

A dráma megrögzött gondolkodáshoz vezet, amikor csak arra koncentrálsz, hogy mennyire dühös
vagy szomorú vagy, és hogy mennyire félsz. A félelem és a düh az egod két legnagyobb trükkje, amellyel eltérít isteni életcélod és nyugalmad ösvényéről.

Tehát ha az egod azt suttogja a füledbe, hogy nagyon unalmas lenne a nyugalmas élet, ne dőlj be. Az egod megpróbál meggyőzni arról, hogy a nagy drámák izgalmasak, vidámak és értelmesek. Es míg fontos életre és spiritualitásra vonatkozó leckéket kaphatsz a fájdalmas esetek során, ez mégsem a megvilágosodás útja.

Az állandó dráma annyira kimerítő, hogy az fizikai és mentális egészségügyi problémákhoz is vezethet. Az agyad és a tested állandóan adrenalint és kortizolt választ ki a „megszoksz vagy megszöksz” helyzetekben. Ez nem egészséges, és valójában idő előtt megöregedhetsz.

A békés élet nagyon élénk lehet. Stimuláló tevékenységekben vehetsz részt, például sportolhatsz, lehetsz aktivista, vagy vidám kurzusokra járhatsz, és lehetsz folyamatosan békés és boldog. Borzongásra lelhetsz minden új lehetőségben, ami békés személyként az utadba kerül, és mágnesként vonzod majd azokat, akik szívesen dolgoznának veled.

Az én életem egyfolytában nagyon békés, mégis izgalmas.

Nagy megtiszteltetés és boldogság számomra, hogy gyönyörű helyekre utazhatok és a legkedvesebb emberekkel találkozhatom workshopjaim során.

Való igaz, hogy a nyugalom szélsőségesen üdítő és stimuláló lehet.

Doreen Virtue: Földre szállt angyalok
További gondolatokat találsz a békéről itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése