2022. szeptember 20., kedd

NE ÉRD BE A KUTYA VACSORÁJÁVAL

 

Foró: Hotel Visegrad

Soha nem észlelhetjük azt, ami igaz.
Csak azt érzékelhetjük, ami számunkra valódi.
(Batbara Dewey)
 

Meggyőződéseid újrateremtik magukat, és újra termelődnek a fizikai valóságban. Ezért válnak a gondolatok dolgokká. Miért bővül az, amire összpontosítunk? A külső világ a legbelső hiedelmeid képernyője. Meggyőződéseid mindent életre keltenek , fenntartanak és motiválnak, amit látsz. Az élet hibáztatása a szerencsétlenségeidért olyan, mintha okostelefonodat vádolnád a rossz alkalmazások futtatása miatt. Hiszen te vagy az, aki letöltötted őket.

Kevesen értik igazán gondolataink és tudatosságunk potenciáját. Minden gondolat egy mag, egy mentális energiaegység, amely a világon olyan fontos szerepet játszik, mint a gravitáció vagy az aerodinamika alapelve.

Azok a gondolatok, amelyek elegendő szándékot , érzelmi hatást és hitbeli meggyőződést hordoznak ( ha igazak, ha nem ) gyökeret vernek és serkentik a materializálódást.

Érdemes újra elolvasni ezt az utolsó részt. A hitek ( ha igazak, ha nem ) serkentik a materializálódást.
Tehát ha úgy gondolod, hogy az élet véget nem érő harc, hogy a testeknek nincs más választásuk, mint elhasználódni, vagy hogy a legtöbb srác egy szemėt alak, akkor ez a forgatókönyv fog lejátszódni az életedben. 

A 345.lecke arra figyelmeztet minket, hogy ha téveszmékbe fektetjük a hitünket, az a csodáink elillanását idézi elő. Tehát ma azt mondom, hogy " A francba az ilyen hamisságokkal! " Csak a csodáimat kérem.

Forrás: Alan Cohen:Csodák tanítása egyszerűen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése