2023. január 9., hétfő

2. Hét / Megerősítő üzenet erre a hétre: 2023. január 9 - 15

Az e heti megerősítő üzenetet a Dixit Kalandok kártyacsomag fotón látható lapjai ihlették.

A hét minden napján érdemes felolvasni, hogy erőt meríthess az üzenetekből.

      💥 Bár hosszabbodnak a nappalok, az éjszaka hossza még mindig jóval meghaladja a nappalokét. Ezért nem csak megengedett, de szükséges is a pihenés, feltöltődés. Ez az időszak megfelelő az ezévi tervek körvonalainak megtöltéséhez, finomításhoz. Nyílnak a kapuk és én álmodozva várom, hogy életem hajója végre a fénycsóvába érjen, terveimet átjárja a fény, a megvalósulás útjára lépjenek. A megtermékenyítő álmok megfogalmazására biztosítom most a szükséges időt.

💥Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb „csomagot” állítsam össze, jól jönne a frissítés. Ha eddig még nem tettem meg, most kiürítem az összegyűjtött, de immár szükségtelenné vált limlomot, felszabadítom a helyet az új, pezsgő energiával bíró megélni kívánt tervek előtt. Személyiségemet akarom kiteljesíteni vagy inkább Belső bölcsességemre hallgatok a választásaim meghozatala előtt? Tudatosságomat arra fordítom, hogy ne automatikusan, hanem tudásomat használva válaszoljam meg a kihívásokat.

      💥Belső egyensúlyom megvilágítja az utat és biztosítja hogy a választott úton bárhol, bármikor könnyedén végig tudjak menni. Ez a „virágzás” előfeltétele és egyben biztosítéka is.

 BG
További gondolatokat találsz itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése